Wonen in je eigen park in Zonhoven

Zonhoven, bekroond als ‘meest leefbare gemeente van Vlaanderen’, krijgt 73 nieuwe en moderne appartementen in ‘Egge Park’. Dat kan jouw stek worden, royaal ingekapseld in groen. Alsof je elke dag picknickt in je eigen park .

Bekijk project

Opendeurdagen

Schrijf u nu in!

30/11 & 01/12

van 10u - 17u

Waardevaste pareltjes

Er is aanbod  zat, zolang de voorraad strekt. De  residenties van Egge Park tellen 73 woningen. Stuk voor stuk fantastisch voor starters, gezinnen of ouderen die hun eigen hofje willen inruilen voor een mooi onderhouden parktuin. Stuk voor stuk ook waardevaste pareltjes van Crepain Binst Architecture. Op een echt onklopbare locatie die je met gemak zal overtuigen.

Bewoners of investeerders hebben ruime keuze: 1, 2 of 3 slaapkamer-appartementen gaande van 60 tot 120 m2 en vier penthouses van 150 tot 180 m2. Belangrijk om te weten is dat de ingang van de ondergrondse parking (122 plaatsen) aan de voorkant van het park is gesitueerd zodat de parktuin ook echt vrij blijft voor de picknick.

Bekijk de volledige brochure online

Toplocatie in topgemeente

Zonhovenaars en hun buren weten het. Hun dorp is sinds jaar en dag de chiquere ‘voorstad’ van Hasselt. Dat imago heeft Zonhoven te danken aan zijn fantastische ligging en aan zijn dito natuur met vennen, drie beekbekkens en hogere heidelandschappen.

Gelegen tussen Hasselt en de E314 in Houthalen, vlakbij het klaverblad in Lummen en op geen tien minuten van Genk. In alle windrichtingen ben je prima ontsloten. Het gezellige centrum heeft vlakbij de groene longen van de Platwijers, Bokrijk en het ongeëvenaarde uitwaaigebied de ‘Teut’.

Bekijk onze spot

Grote Eggestraat 13
3520 Zonhoven

Wilt u op de hoogte blijven?

Laat hier uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen van Egge Park.